S'han obert les traduccions per a la Maverick Meerkat (10.10)!

En David Planella[1] ha comunicat fa una estona que ja es poden traduir les cadenes pendents[2] de traducció de cara a la Maverick Meerkat d'octubre. Cal tenir en consideració que les cadenes poden variar encara fins el moment del bloqueig del desenvolupament de l'interfície d'usuari[3], el dia 26 d'agost.
Posem-nos tots plegats a fer feina i tindrem la versió d'Ubuntu més traduïda de totes. Tothom pot ajudar! Si no sabeu per on començar, passeu-vos pel wiki de l'equip de traductors[4] i us fareu una idea del procés i de com es treballa o envieu un correu a la llista del mateix equip[5] i se us respondrà per a orientar-vos. Us esperem!!

[1] https://wiki.ubuntu.com/DavidPlanella
[2] https://wiki.ubuntu.com/UserInterfaceFreeze
[3] https://translations.launchpad.net/ubuntu/maverick
[4] https://wiki.ubuntu.com/UbuntuCatalanTranslators
[5] https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/Ubuntu-l10n-ca

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*