Un petit conte d'hivern

L'altre dia al planet d'Ubuntu vaig veure un petit conte sobre formigues i llagostes i em va agradar. Aquí us deixo una lliure, i ràpida, traducció per si us agrada:

Les formigues i les llagostes
Publicat el 28 d'octubre de 2007
Autor: Jim Hutchinson

A un petit i acollidor turó sota un roure farcit de fulles, vivia una comunitat de formigues. Les formigues treballaven plegades en benefici mutu. Quan una formiga tenia una idea la compartia ràpidament i així arribava a la resta del niu. D'aquesta manera altres formigues podien col·laborar a fi de portar el projecte a terme. Era una manera simple i efectiva de viure. El niu de formigues era pròsper i feliç.

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*