Peó rei a e4

Vist a The Inquirer ES:

Comença una nova partida. Vist que no poden guanyar per la via falàcio-legal, busquen comprar (com sempre) i alliçonar al personal per a que es torni windows-adicte, tornant-se incapaç (com la majoria del personal actual) a fer anar cap altra cosa.
Agafem forces gent, que fa baixada…

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*