Una història sorprenent sobre virtualització

El meu amic Jordi, que uns quants de vosaltres ja coneixeu i heu patit :-D), ha assolit una fita que feia temps que perseguia.

M'explico:

Ell fa servir una aplicació, de nom Visualchart, la qual ha estat desenvolupada amb VisualBasic i només funciona, com no, sota Hasefroch i amb uns requeriments absolutament draconians. Fins fa poc, la havia de fer funcionar amb WinXP Professional 64 bits, sota un AMD 64 3200 Ghz amb 3 Gb de RAM i una targeta gràfica de 256 Mb.
<!break>

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*