Actualització directa de Dapper a Hardy a servidors!!!

Vist a ubuntu-tutorials.com.

Sembla ser (tot i que no ho puc assegurar donat que no ho he verificat a cap sistema propi) que a la versió per a servidors d'Ubuntu funcionarà correctament la actualització directa de Dapper Drake (6.04) a Hardy Heron (8.04), o sigui el salt entre versions LTS, sense haver de passar per totes les intermitges, que no són poques. El procediment no pot ser més senzill:

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*