Dominis, periodisme i matemàtiques avançades

Fa temps que veig que la qualitat de la redacció, i del contingut en sí, de moltes de les notícies que surten als mitjans de comunicació, siguin dels tradicionals en paper, digitals o audiovisuals, va de mal en pitjor: profunda manca de coneixement del tema tractat, errors garrafals al contingut, redaccions més que millorables (considerant que en teoria n'han de ser experts), etc.

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*