Bindous Vistalenium

De fa dies que a molts llocs dels que consulto habitualment per a estar al dia del que es cou a nivell del “món rosa informàtic” diuen que l'ex-capo de Microsoft, en Bill Gates, anuncia que el proper any 2009 es presentarà la nova versió de Windows, encara sense nom oficial i conegut fins ara com a Windows 7.

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*