Quant més estrany parlo, més guai sóc…

Per un comentari, crec recordar, de'n Rafael Carreras, vaig tenir coneixement de la tira còmica Geek and Poke. Reconec que tot i que la segueixo mirant diàriament no em sol fer excessiva gràcia (deu ser un humor molt elevat…), però la d'avui sí que m'ha fet aparèixer un ampli somriure a la cara.

llegeix més

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*