Convocatòria de beques per a projectes de desenvolupament de programari lliure

Gràcies a en tsdgeos, he sabut d'unes beques que s'han convocat (a l'estil Google Summer of Code), amb la participació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació i2Cat i La Farga.cat.

Està molt bé que hi hagi convocàtories d'aquesta mena. Moltes més n'hi hauria d'haver.
Està tant bé com malament ha estat, per variar, l'actitud de la Generalitat en no fer-ne publicitat com cal (una trista publicació al DOGC, i un post a La Farga.cat, no és publicitat digna senyors, per molt que la normativa us permeti actuar així).
Amb els diners que s'arriben a gastar quan els convé en qualsevol bestiesa que doni vots…

**EDICIÓ 03.08.2008 – 13:42h: sembla ser, no m'havia llegit el contingut de la convocatòria, que el termini de presentació va finalitzar el 15 de juny. Un altre factor per a dir que això ha estat una desgavell total (serien beques amb noms i cognoms??)….

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*