Vídeo guanyador del concurs de la Linux Foundation

lfHe vist a l'Slashdot que la Linux Foundation ha fet públic el guanyador del concurs que va convocar per a crear un vídeo promocional de Gnu/Linux (bé, de fet només parlen de Linux…no vull saber que en deu pensar en RMS). He fet un cop d'ull als cinc finalistes, i estan prou bé. N'hi ha de bastant conceptuals, com el guanyador, o el segon. D'altres més “clàssics”, com un dels finalistes, que contraposen Linux a Windows, sense massa imaginació. Altres han intentat crear una situació idònia per a explicar les virtuts de Linux, sense, sota el meu parer, tenir gaire èxit, a banda de la conya del Donut.
I, per últim, n'hi ha (curiosament els únics no anglo-parlants) que han emprat l'etern recurs de l'humor per a treure-li punta al tema. I a mi m'han fet riure una bona estona…

Per cert, que quedi clar que tant el primer com el segon m'agraden molt. Bona feina i bona tria.

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*