Evolucionem, encara que sembli increïble

El llibre de tecnologia d’aquest any dels meus nanos, 1r d’ESO, m’ha donat una gran alegria. Hi ha un apartat d’informàtica, on parlen d’ofimàtica, a nivell molt bàsic expliquen la estructura dels diferents components d’un ordinador personal i la seva funció, i també parlen una mica del sistema operatiu i els programes habitualment emprats. Aquí és on m’he quedat francament sorprès. Hi ha un apartat, evidentment, sobre Windows, però també n’hi ha un dedicat específicament a Linux! (i no Mr. Stallman, no hi han posat Gnu/Linux..). Tot i que l’esmenten com a més complex de configurar, també el qualifiquen de molt més estable, potent i valorat pels professionals. Així mateix, el llibre parla del Gimp, el Firefox i algun altre programa lliure (as beer and as speech), arribant a tenir una sèrie d’unes cinc o sis pàgines on s’esmenta com emprar l’OpenOffice, tant el processador de textos, com el full de càlcul. Veritablement agradable veure el canvi de mentalitat. Gràcies.

Per si a algú li interessa (es mereixen la publicitat gratuïta):

TECNOLOGIES 1 ESO

* TIPUS DE MATERIAL Llibre
* SEGELL Grup Promotor
* SERIE La Casa del Saber
* NIVELL 1r de secundària
* MATÈRIA Tecnología
* ISBN 9788479182458

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*