Hola, nou món!

La vida, ja ho sabreu si teniu una edat, és com una montanya russa. Ara som a dalt, ara a baix, quan menys ens esperem corba tancada a la dreta, caiguda en picat que ens fa pujar les vísceres a la boca i, de cop i volta, replà per a recuperar l’aire i adonar-nos-en del que hem passat.

Totes aquestes fases són el que conformen el que de manera simplista anomenem “la vida”, complexa a més no poder i absolutament individual i diferent a totes les persones que tenim aprop o lluny. Cada persona és un món, una frase que no crec que tingui competència al concurs de frases fetes que siguin certes.

Per sort, després de cada entrebanc, de cada caiguda, de cada revolt inesperat, hi trobem noves oportunitats, noves coneixençes o, fins i tot, redescubrim coses noves a les que ja teniem al voltant.

Hola nou món!!

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

2 Comentaris

  1. Escrit el 11.08.2010 a les 11:37 | Enllaç permanent

    Queda inaugurat aquest pantà!

    😀

  2. Escrit el 11.08.2010 a les 14:19 | Enllaç permanent

    Felicitats pel canvi.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*