Dia de la Llibertat del Programari 2010

El proper dissabte 18 de setembre, celebrarem el Dia de la Llibertat del Programari al Centre Cultural Can Fabra de Barcelona, a Sant Andreu, Carrer Segre 24, de 16h a 21h.

I què us pot interessar d’aquesta celebració? Doncs moltíssimes coses! Podeu aprendre què és i per a que serveix el programari lliure, com no, sobre llenguatges de programació, sobre com crear pàgines web de manera modular i avançada. També parlarem sobre el programari lliure a l’educació, la Viquipèdia i sobre el nou model de societat que alguns vaticinen. També tindrem una sessió de fòrums oberts de 5 minuts, per que pogueu proposar temes relacionats amb el programari lliure que us interessin.

Tot plegat, una més que suggerent combinació de temes!

Us hi esperem!

Dia de la Llibertat del Programari 2010

Dia de la Llibertat del Programari 2010

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*