Aquí us quedeu, que marxem

Llops amb pell de xai, que s’amparen en lleis segons la seva conveniència i, per elles, atorgant-se el dret a decidir per ells i per la resta de persones. Grans demòcrates fins que han de demostrar-ho: aleshores resulta que les seves lleis no ho són tant de demòcrates.
Renegant i dient abominacions dels nacionalismes com a concepte i culpant-los dels mals del món sencer, quan ells formen part, més que activa, del més ranci, atàvic, opresor i irracional nacionalisme.
Decidint que la seva cultura és la única vàlida o, en tot cas i com a mal menor, qualsevol és bona menys la nostra.
No volen el nostre idioma: parlem català “per molestar-los”. No importa que haguem nascut i crescut parlant-lo. Si podem parlar en castellà i així tothom ens entendrà, per què ens entestem a contrariar-los?
Manipulen la realitat i creen constantment conflictes inexistents a la societat, amb mitjans a sou que vomiten tòpics per una banda i els tenen al·letargats per l’altra, amb la seva pròpia absoluta connivència, no fos que se n’adonessin.
Volen que siguem espanya, però “la seva” espanya, sense diferències, ni estirabots fora del que els agrada a ells. Ens volen però només si som com ells volen, no volen les nostres capacitats, ni els nostres defectes, només volen el que poden obtenir de nosaltres i, a més, demostrar “la conquesta” que els suposa tenir-nos ben lligats.

Ei, de veritat, ja us ho podeu ben bé confitar, aquí us quedeu.

Democràcia...

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*