Sense impressores al Firefox amb Debian Wheezy 64 bits

Portava temps amb una molèstia menor a la qual avui he posat remei: al Firefox no em sortien impressores al diàleg d’impressió. Evidentment, com haureu comprès, no imprimeixo gaire a la feina, o com a mínim des del navegador. Però avui ho havia de fer i m’ha tocat el voraviu haver de canviar al Chromium, que és el que feia fins ara, si havia de tenir alguna cosa en paper. Un altre tema és perquè el Chromium s’espavila solet i el Firefox no. Però això són figues d’un altre paner…

El problema resulta ser que l’executable del Firefox necessita accedir a les llibreries de compatibilitat de 32 bits per mostrar dades en aquest diàleg, suposo que deu tenir a veure amb el Cups, i el procediment per a sol·lucionar-ho és afegint el següent:

export GTK_PATH=”/usr/lib32/gtk-2.0″

al capdamunt de  l’script que invoqui el Firefox. Si no en teniu cap d’script, l’haureu de crear.

Voilà!

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*