Divagacions vacacionals #1

Vacances. Paraula amb tantes definicions com persones. El meu cervell necessita una descompressió urgent a fi de no sucumbir i acabar causant danys importants a la seva part física. De forma voluntària, però fins 5 minuts abans de fer-ho no vaig ser-ne conscient, desconnecto de la xarxa excepte els serveis “essencials”: un parell de llocs web per informació, correu electrònic personal i protocols de comunicació interpersonal, bàsicament familiar i amical. La “sobre-connexió” amb el món també pot ser nociva.
Miro una estona el debat d’avui del Parlament, on segueixen ventant-se a veure qui la té més gran. Segueixen sense canviar la base podrida del sistema, sense obrir realment la política a la ciutadania. Neo-diputats que aixequen el puny fent la seva escenificació, mentre els altres segueixen el seu mantra habitual. Partits democràtics(?) que anuncien que durant tota la legislatura s’abstendran en qualsevol votació sobre el “dret a decidir” (per a això els han votat?), els altres obrint les rases habituals a qualsevol diàleg democràtic que no sigui “la seva” democràcia. Tot plegat, res de nou.
Persones famoses que es posen malaltes. No em fan més, ni menys, pena que persones més properes geogràfica o personalment que tenen dolències semblants, però els hi reconec la capacitat de donar dimensió i visibilitat a aquestes malalties, si encara hi ha algú que no n’és conscient.
Aprofito per programar-me tasques a fi de fer coses que tinc aparcades fa mesos, per la disbauxa personal. Anar a comprar certes coses, arreglar-ne altres d’avariades, reorganitzar espais caòtics.
Vaig a centres comercials abans bullint d’activitat, actualment buits de persones. Els efectes de la crisi galopant i del terror interioritzat que ens causa el futur són implacables.
La fi del món
Ah, però el món, encara, no s’ha acabat, que quedi clar.

PD Se m’ha acudit mirar quina fila fot avui en dia en David Lee Roth….potser sí que s’acaba el món. Just a gigoló, juàs…

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*