Gnome 3, finestres i botons

Logotip del projecte Gnome
Una cosa tan, teòricament, simple com moure els botons de les finestres a l’esquerra i poder decidir quins volem que es vegin, pot ser una mica de mal de cap si no sabem ben bé el com. Al Gnome 3.14, el que utilitza actualment la Fedora 21 (probablement us funcioni també a d’altres distribucions GNU/Linux que tinguin una versió similar del Gnome), executant un:

gsettings set org.gnome.desktop.wm.preferences button-layout 'close,maximize,minimize:'

tindrem 3 formosos botons a l’esquerra de la barra de, la majoria de, les aplicacions. Algunes, com el Chrome, s’ho passen per l’arc de triomf, per les llibreries que utilitzen, però la majoria de cops funcionarà correctament.

Els 3 botons de la finestra

Si us fixeu en la combinació “close, maximize, minimize:“, els noms dels botons són auto-explicatius. Els dos punts (:) indiquen a quina banda de la finestra els volem. Si són a l’esquerra dels dos punts, a l’esquerra, si comencem la cadena de text pels dos punts i després posem la descripció dels botons, sortiran a la dreta de les finestres.

Tan senzill com això. 🙂

Be Sociable, Share!
Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , , . Guardar l'enllaç permanent. Afegeix un comentari o deixa un trackback: URL del Trackback.

2 Comentaris

 1. Escrit el 17.05.2015 a les 10:39 | Enllaç permanent

  Dos articles en dos dies! Estàs desconegut!

  O potser estàs avorrit?

  😀

 2. Josep
  Escrit el 17.05.2015 a les 10:45 | Enllaç permanent

  Publico quan tinc alguna cosa que penso que pot ser, mínimament, interessant a dir. Ho vaig decidir fa temps, de no obligar-me a res amb el blog 🙂

  I bàsicament estic procrastinant, per a què enganyar-nos… 😛

Publicar un comentari

El teu email mai serà publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb un *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*